Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 και ώρα 12:30 θα συνεδριάσει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου, αντί για τις 16 Μαΐου στο Δημοτικό Σχολείο Ευδήλου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Παρατείνονται μέχρι και τη συνεδρίαση του Δ.Σ. οι προθεσμίες: (α) για την κατάθεση υποψηφιοτήτων συνδυασμών υποψηφίων ή μεμονωμένων υποψηφίων για τις εκλογές της 30ης Μαΐου για νέο Δ.Σ. και Ε.Ε. του Συλλόγου, καθώς και αντιπροσώπων στο ν.τ. της ΑΔΕΔΥ, (β) για την κατάθεση προτάσεων για άρθρα του καταστατικού προς αναθεώρηση στην Γενική Συνέλευση της 30ης Μαΐου.

Στη συνεδρίαση θα ανακηρυχθούν οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες και θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των προς αναθεώρηση άρθρων του καταστατικού και η πρόταση για αναθεώρηση του καταστατικού προς τη Γ.Σ.

Θα συζητηθούν επίσης τα οικονομικά της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου, το ζήτημα της συνδικαλιστικής συνδρομής, εξελίξεις στο θέμα της αξιολόγησης και τυχόν τεχνικές εκκρεμότητες της διοργάνωσης της ανοιχτής εκδήλωσης-συζήτησης για την αξιολόγηση με τον καθ. Γιώργο Γρόλιο στις 26 Μαΐου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                                                                                    Η Γραμματέας
                                                                         
  Φώτης Μαντζώρος                                                                          Λεμονιά Ευστρατουδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου