Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟ «ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ»



ΘΕΜΑ: Για το «ειδικό τέλος ακινήτων»

Εδώ και καιρό οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, η νεολαία και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού βιώνουμε με απίστευτη αγριότητα την επίθεση της κυβέρνησης και της Τρόικας στο βιοτικό μας επίπεδο, δήθεν για τη σωτηρία της χώρας. Βιοτικό επίπεδο που έχει κατακτηθεί με αγώνες και θυσίες.

Μέσα σ’ αυτήν την καταιγίδα, απανωτά χαράτσια έρχονται το ένα μετά το άλλο, κλέβοντάς μας ότι έχει απομείνει ως εισόδημα. Το χαράτσι («ειδικό τέλος ακινήτων») που έρχεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ ξεπερνά κάθε όριο αναλγησίας, καθώς θα σημαίνει ότι πολλοί συμπολίτες μας που αδυνατούν να το πληρώσουν θα βρεθούν χωρίς ρεύμα, και μάλιστα μες στο χειμώνα.

To Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας και Φούρνων καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο, το Δήμαρχο και όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις να πάρουν θέση σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

-       Ζητάμε ο Δήμος Ικαρίας να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες για να μην πληρωθεί το «ειδικό τέλος ακινήτων» και να μην διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα σε κανένα κάτοικο του Δήμου μας.

-       Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων Δήμων όλης της Ελλάδας και με συγκεκριμένες ενέργειες να αποτρέψει τη διακοπή ρεύματος, να καλύψει νομικά και πρακτικά τους πολίτες.

Στους δύσκολους καιρούς που μας έχουν επιβάλλει, η αλληλεγγύη είναι το ισχυρό μας όπλο!
Κανένας μόνος του-όλοι μαζί!
Δε χρωστάμε-Δεν πληρώνουμε!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


                                                        Ο Πρόεδρος                              Η Γραμματέας
            
                                                Φώτης Μαντζώρος               Λεμονιά Ευστρατουδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου