Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

2ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ



2ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Συνάδελφοι,
την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 και ώρα 17:00 έγινε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου, μετά από κάλεσμα του συμβούλου που πλειοψήφησε στις αρχαιρεσίες της 30ης Μαΐου Φώτη Μαντζώρου, η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την παράδοση του υλικού και αρχείου του Συλλόγου από το απερχόμενο Δ.Σ. και την παραλαβή του από το νέο.
Επόμενο θέμα ήταν η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα. Οι τρεις σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με τη Ριζοσπαστική Ανεξάρτητη Κίνηση πρότειναν τη συγκρότηση του Προεδρείου σε προγραμματική βάση, προτείνοντας προσχέδιο Προγράμματος Δράσης. Μετά από συζήτηση πάνω στο προσχέδιο, οι δύο σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με τη Δημοκρατική Συνεργασία δεν υπερψήφισαν το Πρόγραμμα Δράσης, δηλώνοντας πάντως ότι θα δεσμεύονται από τις δημοκρατικές διαδικασίες και αποφάσεις των οργάνων του Συλλόγου. Προτάθηκε τότε η συγκρότηση Προεδρείου με τη συμμετοχή συμβούλου της Δημοκρατικής Συνεργασίας, παρά την καταψήφιση του Προγράμματος Δράσης, ως ένδειξη καλής προαίρεσης και ενωτικής διάθεσης από την παράταξη που πλειοψήφησε. Το Πρόγραμμα Δράσης που ακολουθεί συνημμένο υπερψηφίστηκε και αποτελεί το πλαίσιο δράσης του Δ.Σ., το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
  • Πρόεδρος: Φώτης Μαντζώρος
  • Γραμματέας: Λεμονιά Ευστρατουδάκη
  • Αντιπρόεδρος: Άγγελος Βασιλείου
  • Ταμίας: Στέλλα Σωτηριάδου
  • Μέλος: Μαρίνα Ζαχαροπούλου
Επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου, υλοποιώντας προηγούμενες αποφάσεις Γ.Σ. και Δ.Σ., συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια για Δίκτυο Ανταλλακτικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Ικαρία και καλεί όλους τους συναδέλφους στο ανταλλακτικό παζάρι που θα γίνει στο παλιό σχολειό του Γιαλισκαριού την Παρασκευή 22 Ιουνίου από τις 6 το απόγευμα.  
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος                                                                                    Η Γραμματέας
                                                                         
  Φώτης Μαντζώρος                                                                          Λεμονιά Ευστρατουδάκη
                                   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου