Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

1o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Συνάδελφοι,
Στη Γενική Συνέλευση της 30ης Μαΐου: καταψηφίστηκε ομόφωνα ο απολογισμός δράσης και τα πεπραγμένα του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., υπερψηφίστηκε ο απολογισμός δράσης και τα πεπραγμένα του Δ.Σ. του Συλλόγου, ψηφίστηκε ομόφωνα η απόφαση για τη συνδικαλιστική συνδρομή που ακολουθεί συνημμένη και τροποποιήθηκε το καταστατικό του Συλλόγου.
Επίσης, εκλέχτηκαν νέο Δ.Σ., νέα Ε.Ε. και αντιπρόσωποι για τη Γ.Σ. του νομαρχιακού τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ (ακολουθούν συνημμένα αναλυτικά αποτελέσματα).
Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:30 μ.μ. στο 2ο  Δ.Σ. Αγ. Κηρύκου.
Αποφασίστηκαν τα εξής:
  1. Να υλοποιηθούν οι αποφάσεις του Συλλόγου (επισυνάπτονται) για καμιά συμμετοχή σε οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης ή αυτοαξιολόγησης, όσο «αθώα» κι αν παρουσιάζεται αυτή. Κανένας συνάδελφος, κανένας Σύλλογος Διδασκόντων, κανείς Διευθυντής δεν συμπληρώνει φόρμες, ερωτηματολόγια κλπ.
  2. Να υλοποιηθούν οι αποφάσεις του Συλλόγου και της σύσκεψης με τους Συλλόγους Γονέων (επισυνάπτονται) και την ΕΛΜΕ για το θέμα των Ολοήμερων Τμημάτων και της 2ης ξένης γλώσσας, δύο θέματα στα οποία το Υπουργείο επιμένει στην ίδια πολιτική.
  3. Να υλοποιηθεί η απόφαση για διεξαγωγή της συναυλίας της 18ης Μαΐου (που αναβλήθηκε λόγω καιρού) στις 8 Ιουνίου (στο Λύκειο Ευδήλου στις 10 μ.μ.).
  4. Συνεχίζοντας να συμπαραστεκόμαστε ενεργά στον αγώνα εργαζομένων του γηροκομείου και ηλικιωμένων για να μην κλείσει η μοναδική προνοιακή μονάδα του νησιού μας, συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δήμο Ικαρίας την Τετάρτη 6 Ιουνίου για να υλοποιήσει ο Δήμος τις δεσμεύσεις του για ανοιχτό Γηροκομείο και να ορίσει διοικούσα επιτροπή άμεσα. Κηρύσσουμε 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 11:00-14:00 για τους συναδέλφους του πρωινού ωραρίου και 13:00-16:00 για τους συναδέλφους του ολοήμερου, έτσι ώστε να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Ακολουθούν συνημμένα:
1.     Αναλυτικά αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 30ης Μαΐου.
2.     Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για τη συνδικαλιστική συνδρομή
3.     Η περσινή απόφαση του Συλλόγου για τα Ολοήμερα Τμήματα
4.     Η περσινή απόφαση του Συλλόγου απόφαση για τη 2η ξένη γλώσσα
5.     Η απόφαση της σύσκεψης που είχε συγκαλέσει ο Σύλλογός μας με τους Συλλόγους Γονέων και την ΕΛΜΕ για τα παραπάνω δύο θέματα
6.     Οι αποφάσεις του Συλλόγου για την αξιολόγηση και τις «εκθέσεις αυτοαξιολόγησης»
7.     Η αφίσα της συναυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου