Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΣΙΤΣΟ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας και Φούρνων εκφράζει την αλληλεγγύη του στο συνάδελφο Άρη Τσίτσο, αντιπρόεδρο του Συλλόγου Π.Ε. Ιεράπετρας και αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Λασιθίου.

Ο συνάδελφος, ορισμένος ομόφωνα από το Δ.Σ. του Συλλόγου του, συμμετέχει στην επιτροπή φορέων της πόλης που παλεύει για την αποτροπή της υποβάθμισης του νοσοκομείου της περιοχής που επιχειρείται από την κυβέρνηση σε εφαρμογή του αντικοινωνικού μνημονίου κυβέρνησης-τρόικας. Στις 26/5/2011 ο λαός της Ιεράπετρας, ύστερα από ένα δυναμικό συλλαλητήριο, προχώρησε στoν αποκλεισμό-κατάληψη  του Δημαρχείου της πόλης. Η επιτροπή ανέλαβε το συντονισμό του αγώνα καθώς και την προστασία του Δημαρχείου. Ενώ οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται, ξεκίνησε προανακριτική διαδικασία με την κλήση για ανωμοτί κατάθεση μελών της επιτροπής καλώντας και το συνάδελφό μας.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα των κατοίκων της Ιεράπετρας για δημόσια-δωρεάν και ποιοτικά υψηλή υγειονομική περίθαλψη για όλους.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα του λαού της Ιεράπετρας και απαιτούμε την άμεση παύση κάθε ανακριτικής διαδικασίας σε βάρος του συναδέλφου και όλων των μελών της επιτροπής.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


                                     Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας
            
                                Φώτης Μαντζώρος                                                    Λεμονιά Ευστρατουδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου